Dwarsboom de indringer met extra sloten!

Wilt u inbrekers minder kans geven? Maak het hen dan zo moeilijk mogelijk! Een simpele oplossing zoals het bijplaatsen van extra sloten werkt aanzienlijk inbraakvertragend.

Wat doen extra sloten?
Een extra slot op kniehoogte geeft de deur meer stevigheid en maakt het intrappen van uw deur een stuk moeilijker. U kunt ook aan de bovenzijde van de deur een extra slot plaatsen. De inbreker moet nu 3 sloten openbreken voor hij binnen is.

Beter dan een meerpuntssluiting
Met extra sloten heeft een inbreker meer moeite dan met bijvoorbeeld een meerpuntssluiting. Met een meerpuntssluiting hoeft de inbreker immers maar 1 slot te openen om binnen te komen. Ook ‘flipperen’ is met meerdere sloten niet meer mogelijk.

Heeft u vragen?
Twijfel niet en neem contact met ons op!
Bel: 0515-432257 of mail ons: info@dotinga.nl

Call Now Button