Wanneer is hang-en sluitwerk betrouwbaar?

U heeft nooit de garantie dat inbrekers niet bij u langs komen. De kans dat het gebeurt is wel groter wanneer het hang -en sluitwerk van uw woning er minder goed uitziet. Voor goed hang- en sluitwerk moet u bij een vakman zijn. Een bedrijf dat werkt onder Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) of BORG.

De juiste keurmerken
Ga naar installatiebedrijven die werken met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), het keurmerk BORG en producten die SKG-gekeurd zijn. Zij installeren de producten voor u, hebben er verstand van en kunnen u goed adviseren over de beste oplossing op het gebied van gecertificeerd hang- en sluitwerk.

Eisen van verzekeringsmaatschappij
Ook leveren zij certificaten voor de producten. Wanneer u kiest voor producten die SKG-gekeurd zijn, weet u bovendien zeker dat uw systeem voldoet aan de eisen van bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen.

Heeft u vragen?
Twijfel niet en neem contact met ons op!
Bel: 0515-432257 of mail ons: info@dotinga.nl

Call Now Button