Brandveiligheid

Brand brengt mensenlevens direct in gevaar en vormt een ernstige bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijf. Verlies van machines, materialen, gegevens en brandschade van het pand leggen uw bedrijf voor lange tijd stil. Wist u dat 80% van de ondernemers die getroffen wordt door brand binnen 3 jaar failliet gaat? Brandveiligheid is daarom van levensbelang voor uw bedrijfsvoering.

Zó borgen wij de brandveiligheid van uw bedrijf

 • Snelle constatering van de brand met branddetectiesysteem
 • Het redden van mensenlevens heeft de hoogste prioriteit
 • Beperking van zoveel mogelijk schade
 • Brandpreventie door een effectief brandbeveiligingsplan
 • Bevordering van bewustwording van uw personeel ten aanzien van brandveiligheid

Branddetectiesysteem redt mensenlevens

Een branddetectiesysteem zorgt voor vroegtijdige signalering van een brand. De ontruimingsinstallatie, de slow whoop,  is het startsignaal voor een snelle en ordelijke ontruiming.

Voor wie?

Wij verzorgen brandbeveiliging voor bedrijven, horeca-gelegenheden, scholen, overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Zo gaan wij te werk:

 • We brengen de risico’s in kaart
  We toetsen het brandbeveiligingsplan aan de realiteit en de actualiteit. We brengen de risico’s voor uw bedrijf in kaart. We bekijken hoe de vluchtroutes lopen en controleren of de noodverlichting en anti-paniekverlichting werkt.
 • Snel constateren van de brand
  Doel van het branddetectiesysteem is vroegtijdige signalering van de brand. Het branddetectiesysteem zorgt vervolgens voor directe doormelding naar de brandweer en de ontruimingsinstallatie. Dit geeft uw medewerkers tijd om te vluchten.
 • Uw mensen snel in veiligheid
  De ontruimingsalarminstallatie, de slow whoop, geeft na signalering  van de brand, een bomalarm of andere calamiteit, onmiddellijk een oorverdovend alarmsignaal. Dit is het startsignaal voor een ordelijke ontruiming van het pand. De slow whoop activeert u ook met één druk op de handbrandmelder.
 • We zorgen voor een betrouwbare brandbeveiliging
  Een branddetectiesysteem heeft alleen waarde wanneer u er voor 100% op kunt vertrouwen. Jaarlijks komen wij langs voor onderhoud en controle. Zo weet u zeker dat u en uw mensen op tijd gewaarschuwd worden.
Call Now Button