Persoonsbeveiliging

Sommige beroepen of functies kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Denk aan mensen met fysiek uitdagend werk, mensen die (alleen ) nachtdiensten moeten draaien,  mensen die te maken hebben met kostbare goederen zoals juweliers, of politici en  VIPS die te maken hebben met persoonlijke bedreigingen.  Met persoonsbeveiliging maakt  u de werkomstandigheden van uw medewerkers veiliger.

Wij bieden de volgende GPS-gestuurde opties:

Man down systeem
Een medewerker die alleen werkt en risicovol of gevaarlijk werk moet verrichten kan zelf geen alarm slaan wanneer hij bijvoorbeeld onwel wordt. Het geavanceerde man down systeem biedt uitkomst.  De werknemer draagt de man down unit bij zich in de vorm van een minuscuul apparaatje. Deze geeft een signaal af naar de meldkamer zodra het apparaatje (en dus de medewerker)  een bepaalde tijd niet in beweging is. Die tijd kunt u zelf instellen.

Alarmsysteem via de mobiele telefoon
Zodra de medewerker in nood verkeert, er gevaar dreigt of hulp nodig heeft zendt hij snel en eenvoudig een alarmsignaal uit  via zijn mobiele telefoon. Dat signaal gaat direct naar de meldkamer.

Voor wie?

Wij verzorgen persoonsbeveiliging voor bedrijven en personen in risicovolle beroepen.

Call Now Button