Skip to content
0515 43 22 57 • STORING?  BEL  ONS

Inbraakbeveiliging werkt!

Wij kunnen voor u het inbraakrisico aanzienlijk verminderen. Aan de hand van een risicoanalyse van uw (woon) situatie en de waarde van het huis en uw interieur nemen wij gepaste en effectieve maatregelen.

Zó verminderen wij het inbraakrisico in uw woning

We ontmoedigen en hinderen de inbreker door middel van:

Plaatsen van veiligheidsloten
Veiligheidssloten geven een vertraging op inbraak van 3 minuten, dat is kostbare tijd voor de inbreker. In combinatie met het gebruik van schrikverlichting is dit zeer effectief.

We laten zien dat uw huis beveiligd is
Een oranje lamp, bevestigd aan uw gevel, laat zien dat uw huis beveiligd is. Inbrekers nemen dan liever het risico niet.

Weten hoe wij uw huis kunnen beveiligen?

Neem gerust contact met ons op!

We betrappen, verjagen en identificeren de inbreker

Schrikverlichting
Plaatst de ongewenste bezoeker onmiddellijk in een zee van licht; hij kan nu op elk moment op heterdaad betrapt worden. Vaak kiest hij het hazenpad.

Draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem produceert een geluid van 97 decibel. Onverdraaglijk voor de indringer die het huis nu snel wil verlaten. Tegelijkertijd zendt het systeem onmiddellijk een alarmsignaal naar uw smartphone. De inbreker weet dat hij betrapt is en zal zo snel mogelijk de benen te nemen.

Foto’s van de omgeving
Bij een alarmmelding maakt het geavanceerde alarmsysteem 2 foto’s per seconde bij het signaleren van beweging, deze kunnen automatisch opgeslagen worden op uw smartphone. Met deze beelden kunnen de daders geïdentificeerd worden.

U kunt weer rustig slapen

Met onze beveiligingsmaatregelen neemt de kans op inbraak in uw woning aanzienlijk af. U kunt weer rustig slapen, het huis verlaten, ontspannen en van het leven genieten.

Back To Top