Skip to content
0515 43 22 57 • STORING?  BEL  ONS

Wij snijden inbrekers de pas af

U kunt inbraak voorkomen door  uw bedrijfspand, bedrijfshal, loods of opslag goed te beveiligen  tegen de risico’s van inbraak.  Aan de hand van een risicoanalyse en afhankelijk van de risicoklasse waarbinnen uw bedrijf valt maken wij voor u een effectief bedrijfsplan.

Is uw inbraakbeveiliging up to date?

Wees er zeker van dat u over een goed werkend systeem beschikt. Voldoet uw installatie nog wel aan de voorwaarden van uw verzekeraar? Wij zoeken het graag voor u uit!

Dotinga Installatiebedrijf is een kiwa NCP erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Door deze erkenning borgen wij de kwaliteit van de beveiligingsmaatregelen.

Een afspraak maken?

Wilt u met een gerust hart ondernemen?
Laat ons zorgen voor de beveiliging van uw bedrijfspand en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Voor wie?

Wij verzorgen inbraakbeveiliging voor bedrijven, horeca-gelegenheden, scholen, overheidsinstellingen en zorginstellingen.

 

Zó verminderen wij het inbraakrisico in uw bedrijf

We frustreren en hinderen de inbreker

  • Hang- en sluitwerk, zoals veiligheidssloten zorgen voor een vertraging van 3 tot 5 minuten, kostbare tijd voor de inbreker.
  • Kluizen, zorgen ervoor dat de inbrekers niet bij uw goederen kunnen.
  • Compartimenten, schermt een deel van uw bedrijfsruimte af, de inbrekers kunnen niet bij de goederen die zich hier bevinden
  • Rolluiken, ontmoedigt de inbreker en bemoeilijkt of vertraagt de inbraak
  • Mistgenerators zetten inbrekers letterlijk in de mist, het lukt hen niet om bij de waardevolle goederen te komen. De benen nemen is nog de beste optie voor de indringers.

We betrappen, verjagen en identificeren de inbreker

Signalering 
Door elektronische beveiliging, magneetcontacten op de deur en infraroodmelders, glasbreukmelders, trilcontacten signaleren we dat de indringer uw pand betreedt.

Alarmsysteem
Alarmsystemen produceren vervolgens een geluid van 97 decibel. Onverdraaglijk voor de onbevoegden die uw bedrijf betreden, zij zullen zo snel mogelijk weg willen uit deze benarde positie. Tegelijkertijd zendt het systeem een alarmsignaal naar de meldkamer. De inbreker wéét dat hij betrapt is.

Camerasystemen met lifeview
Deze eggen de activiteiten van de inbrekers op beeld vast, een melding op basis hiervan bij de politie geldt als een geverifieerde melding. Op basis van de beelden kunnen indringers geïdentificeerd worden.

Back To Top