Skip to content
0515 43 22 57 • STORING?  BEL  ONS

Geen sleutels meer

Natuurlijk kunt u uw pand ook met sleutels en sloten beveiligen. Probleem is dat deze kwijt kunnen raken of gestolen kunnen worden. De praktijk wijst bovendien uit dat deuren die beveiligd worden met sleutels in praktijk de hele dag openstaan. Door een toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen en is uw pand altijd afgesloten voor onbevoegden.

U bepaalt wie binnen mag

Elektronische toegangscontrole is de meest efficiënte manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Alle deuren die gecontroleerd worden door het systeem vergrendelen automatisch zodra de deur gesloten is.  Uw medewerkers en toegangsbevoegden beschikken over een kaart die hen toegang verleent tot het pand. Deze kaart kunt u autoriseren voor toegang tot (delen van het) pand.

Toegang ontzeggen of beperken

Wanneer een kaart gestolen wordt of wanneer u iemand de bevoegdheid wil ontzeggen kunt u de betreffende kaart eenvoudigweg blokkeren. Mensen zonder pincode of toegangskaart hebben geen toegang tot uw pand. Er kan ook een tijdslimiet verbonden worden aan de toegang waardoor bepaalde gebruikers enkel op bepaalde momenten van de dag of nacht toegang kunnen krijgen.

Ons toegangscontrolesysteem biedt de volgende mogelijkheden

  • opent deuren alleen voor bevoegden
  • aan- en afwezigheidsregistratie
  • mogelijkheid tot het toewijzen van privileges
  • instellen van tijdzones

Voor wie?

Wij verzorgen toegangscontrolesystemen voor bedrijven, horeca-gelegenheden, scholen, overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Back To Top